Post by lalastturncachi on Mar 7, 2022 13:51:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Immortal Rogue ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Immortal Rogue IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Immortal Rogue 2022 version ▞▞▞
takerdunud, kuna portaal järgmisse piirkonda kudeb kättesaamatus kohas. lõbus mäng siiski. kui seda selgitatakse või parandatakse, saab see kindlasti 5 tärni.
WOOOW! Kyle, suur PP! Ma olen väga harva mobiilimängudest nii kütkes, kui mängisin Immortal Rogue'i. 12-tunnine päev läks tühjaks sellest hetkest, kui selle paigaldasin! See tundub kohati pisut korduv, kuid kas see on tõesti oluline, kui ma ikka ei saanud telefoni käest panna? Ei! Nägin, et mõned inimesed kaebasid mitte nii heade juhtseadiste üle (mis on žestipõhised), kuid ma võin kihla vedada, et see on tingitud sellest, et nad ei kulutanud piisavalt aega sellega harjumiseks. Mul polnud sellist probleemi! OSTA!
See on suurepärane, aga ma jäin lihtsalt kinni kivist, mis lasereid teeb, ja see ei liikunud ning pani mind seda edasi lööma...nii et ma olen üsna kindel, et see oli tõrge lol
see on hea mäng aja surnuks löömiseks ja natukeseks lõbutsemiseks
See mäng vajab rohkem heliriba, see oleks tore. Mõned peegli vead, aga ma ei pahanda. Hindan seda 5 tärniga, sest see on lõbus ja sõltuvust tekitav.
Ma pidin selle raha tagasi maksma, kuna juhtnupud jõudsid mulle liiga palju, pidev pühkimine ja ekraani koputamine ning lootus, et taban vaenlast, tõmbas mulle liiga palju. Hoian sellel mängul siiski silma peal ja võin seda tulevikus pärast mõningaid uuendusi külastada. Dev, ma tahan, et teie mäng õnnestuks, see näeb suurepärane välja ja sellel on palju potentsiaali ülevuseks! Ainus soovitus, mis mul on, on kaaluda virtuaalsete ja füüsiliste mängupuldi juhtnuppude lisamist ning võib-olla lisada mängu juhtelementide õpetus. Siiski, tubli töö!
Suurepärane mäng, lihtne ja sõltuvust tekitav. varastada selle hinna eest. Kindlasti soovitan. *värskendus* ei tööta uuel s10e-l üldse **värskenda uuesti** kindlasti parandas selle, sest nüüd töötab see uuesti. Suurepärane mäng.
niiiiiiii hea
Iga senti väärt
See mäng on hämmastavalt hämmastav! See on väärt 4,99 dollarit ja rakenduste ostmise puudumine on kindel pluss.
Immortal Rogue Action yjet
Juhib väga hästi, oskab panna sind end pahna tundma. Läheb väga korduvaks.
Äge!
Kindel mäng. Lihtne meisterdada. Palju tagasimakseid ja tasemeid saab teha lühikeste katkestustega
Minu uus lemmikmäng! see tõmbab mind veel üheks jooksuks!
Immortal Rogue የእንቅስቃሴ myq
üliväljakutsuv ja sõltuvust tekitav
See on fenomenaalne ja väga sõltuvust tekitav. Juhtseadmed on alguses pisut rasked, kuid sellega saab üsna kergesti harjuda.
Hämmastav mäng!
Suurepärane ühe käega mäng nii lühikesteks tegevusteks või mõneks ajaks võimsamaks ja osavamaks muutumiseks. Oma hinda väärt!
See mäng oleks hea, kui paneksite juhtnupud, mida saate mängida fr-iga, teete sellise mängu, mis oleks hea, see on häkkimise ja kaldkriipsuga mäng, miks teil pole reklaamiplokki või rõõmupulka ma lihtsalt ei mõista inimesi, kes selliseid gane teevad ja arvan, et oli okei panna seda tüüpi juhtnuppe, ma ostsin mängu, kuid ma sain raha tagasi just sel põhjusel, et keegi seda mängu ei osta, see on loll juhtnupud on imelikud
võiks parem olla. Tahaks, et jooks kestaks kauem ja oleks huvitavam. on uuendusi, et koondada inimesi, kellega suhelda. lihtsalt lõbusam ma lihtsalt arvan, et kuna ma uuendasin tervist; et vaenlased ei võtaks suurt tükki omades palju.
Kui ma seda mängu nägin, teadsin, et see on minu jaoks, valikidega rougelike mäng sobib mulle ideaalselt, laadisin selle üles ja see jooksis päeva jooksul kokku vaid 1-3 korda ja kui mu telefonid prügikasti lähevad, arvan, et see võib olla lihtsalt telefon , hästi disainitud ja väga lõbus mäng, prooviksin seda kindlasti, kui teil on 5 taala varuks.
lõbus mäng, lihtsalt jääksin seinte vahele ja seda juhtub ikka veel, kuid olen seda mänginud, kuni kõik relvad on lukust lahti ja kõik põnevused kogunenud ning ma mängin endiselt. Nii et jah, see on super lõbus.
suurepärane mäng mängusisese versiooniuuenduse süsteemiga, nagu tuumatroon, ja mängujärgse versiooni uuendustega nagu surnud rakud. see mäng on niiii hea.
See oli ainuke mäng, mis mul telefonis oli, sest see tegi täpselt seda, mida tahtsin, aga pidin oma vana telefoni välja vahetama ja nüüd see ei tööta. Ma saan veateate iga kord, kui avan selle. Värskendus: mäng töötab mõnda aega tagasi ja see on endiselt ainus mobiilimäng, mille juurde ma järjepidevalt tagasi pöördun. Muutsin oma 2 tärni väga hästi teenitud 5 tärni vastu.
Flight Pilot Simulator 3D Rollespill ckt
Ma jään seintesse kinni
suurepärane mehaanika ja stiil. Mulle meeldis see mäng. Ma tahan sellelt arendajalt rohkem!!!
hämmastav mäng, kuid võiks kasutada rohkem relvi ja muid uuendusi. On ka aegu, kui jään seintele kinni ja maailma põlvkond vajab natuke tööd, portaal tekib kohta, kuhu ma lihtsalt ei pääse.
Lõbus mäng. Hea meelega oleks võimalus helitugevust reguleerida.
millegipärast on see minu telefoni jaoks liiga suur ja ei suuda kõike toimuvat lugeda ja see ei sobi mu telefoni ekraanile
see on kindlasti parim mobiilimäng, mille olen ostnud, suurepärased arendajad!
See oli mu lemmikmäng... Kuni ma sain uue telefoni ja see ei saa salvestamist üle kanda. Olen saatnud e-kirju, milles on küsitud, kuidas salvestatud andmeid üle kanda, kuid ükski neist ei saa vastust. Dokkisin tähe, et ma ei lubanud pilve salvestamist, ja dokkisin tähe täielikuks hülgamiseks. Ma ei hakka jahvatamist uuesti alustama. See on kahetsusväärne. Vahetasin oma telefoni välja, kuna lõhkusin vanal ekraani ja sellel hakkasid kuvama suured mustad osad. Kui ma salvestust varsti üle ei kanna, võib see muutuda pöördumatuks
Naudin tõeliselt retrokunsti ja tõmblevat võitlust
Suurepärane mäng, kuid liigutamiseks pühkimine on minu pöidlale liiga palju koormav. Liikumine oleks parem, kui selle asemel kasutataks raske rünnaku juhtnuppe ja midagi muud, mida raske rünnaku jaoks arvesse võtta. Ka Galaxy S20 puhul näivad kujutised pisut moonutatud, nagu sissepressitud. Tundub vertikaalselt venitatud.
Armastan seda
mängul on suurepärane kontseptsioon, kuid ekraan ei sobi mu telefoniga ja see EI ole väärt 5 dollarit
Suurepärane mäng!
See kõik on hea 🔥
Suurepärane mäng! Loodetavasti on neid tulevikus veelgi rohkem!
Immortal Rogue የእንቅስቃሴ yxha
Lohistamise juhtnupud on kohmakad ja masendavad. kontseptsioon on lahe.
Päris kallis selle eest, mida saad
Väga lõbus, väga kiire ja iga jooks on üksteisest erinev, nii et teil ei hakka mõne aja pärast igav. Kuid ma leian, et sellel on ikkagi natuke sisu puudu, ma tõesti loodan, et nad lisavad tulevastele värskendustele rohkem asju, isegi kui need tulevad väikese dlc-na
See mäng on äge!! See on nagu ülikerge triivija ja vampiir, mis on mobiili jaoks kokku segatud.
Võitlustrallid ei tööta, sain selle kaks korda, kuid keegi ei liitunud kunagi.
üsna hästi läbimõeldud mäng, mis on raske ja tahab, et prooviksite jätkuvalt paremaks saada.
väga sõltuvust tekitav mäng, mul pole sellest igav hakanud isegi mitte kordagi seda mängu tundide viisi mänginud. Ma mängisin sellist mängu varem, kuid see on väga erinev
Juhtnupud ei ole suurepärased ega ole kindel, miks, kuid rünnata soovitakse sõna viivitusega.
juhtnupud on segased
tõesti raske kontrollida