Post by lalastturncachi on Mar 7, 2022 14:06:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arrow War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arrow War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povoliť stav VIP ▞▞▞
▞▞▞ Arrow War 2022 version ▞▞▞
Celkom zábavná každodenná hra, ktorá zaberie trochu času pri popíjaní rannej kávy. Nie je to veľká požiadavka na platbu, ale zakázanie reklám sa oplatí (stále získate bonusy za kliknutie na „Pozerať reklamy, ale reklamy sa v skutočnosti neprehrávajú). Naozaj by som rád videl štatistickú obrazovku pre vaše šípy, ktorá obsahuje všetky bonusy z laboratória + runy. Tiež spôsob, ako vymeniť perk, aj keď je náhodný a stojí zlato; nie je nič horšie ako tráviť dni upgradovaním šípu, aby ste ho zničili pri perku lvl9!
Dobré, ale žiadne pvp
Solídna malá hra. Docela porovnateľné so starými flashovými hrami v minulosti, s mobilnými prvkami zapečenými teraz. Mikro transakcie nie sú príliš agresívne a nemám pocit, že by som potreboval míňať skutočné peniaze, aby som napredoval.
Pfeilkrieg Rollenspiele kvrp
Je to vlastne celkom zábavný zabijak času. Dávam mu len 3 hviezdičky, pretože od dnešného dňa (10/10/21) som si všimol v trónnom menu. Daily Quest sa píše Daily Qust. Tlač tlač. Lol.
Bude to zábavná hra, ale prinúti ma to dodať, že je to zakázané
Je to zábavné, ale je tu jeden problém, reklamy ich môžu odstrániť.
Veľmi zábavné, ak viete, čo robiť
Vo všeobecnosti nemám rád hry obranca hradu, ale táto sa mi celkom páči
Je to naozaj zábavná hra
Je to zábavná hra
Zábavná hra Jediný problém, ktorý mám, je, že si nemôžem kúpiť drahokamy. Keď sa dostanem na obrazovku platby, ťuknutím na tlačidlo zaplatiť nič neurobí
Táto hra je dobrá na spánok a jej základ
Najlepšia hra!!!
Arrow War Hry na hrdiny dkb
Zrútil som sa a stratil som všetky myšlienky
JE TO naozaj zábava, ďakujem za hru
Celkom dobre
Všetko o tejto hre je dobré, len dúfam, že vývojár pridá funkciu o rýchlosti na vlnách, potom dám 5 hviezdičiek.
non-stop reklamy a nehovoriac len o bannerových reklamách, ale o celoobrazovkových reklamách každé 2 úrovne. Nestojí za to 15 dolárov, aby ste sa ich všetkých zbavili, ale oplatí sa odinštalovať zadarmo. reklamy sú ešte horšie, pretože sú to VŠETKY reklamy na niektoré odpadkové hry využívajúce aktíva zo SKUTOČNÝCH PC/konzolových hier (tým myslím ako AoE2, C&C, Diablo atď.)
Pekná hra, ale rýchlo nudí
Pozostatok starých flash hier
Skvelá hra s naozaj úžasným umením, na ktorú je zábavné sa pozerať. Dal by vyššie hodnotenie, keby to nebolo pre spontánne náhodné inzeráty. Pravdepodobne to skončím odstránením jednoducho kvôli reklamám s núteným časovým ohraničením.
Edit: Stále to nie je zlé, ale môžu používať maličkosti, ktoré by to mohli vylepšiť, napríklad automatický štartér pre dungeony alebo ak chcete rýchlo prejsť cez vlny, automaticky spustí úroveň za vás a v nastaveniach môžete zmeniť rýchlosť počítadla predtým spúšťa tiež automatickú fixačnú jednotku pre šípy a runy, pretože je to dosť časovo náročné, len ich spojiť všetky a viem, aké zdĺhavé a ťažké je kódovať aktualizácie pre herný tréning, aby som bol jedným, takže si na to nájdite čas
Celkom dobre
Meh :/
Takže som to hral asi 3 hodiny, miloval som to, minul som na to nejaké peniaze, všetko bolo skvelé. Omdlel, telefón zomrel, zobudil sa a všetko, na čo som minul peniaze, bolo preč. Všetko. Rovnako ako 40 úrovní pokroku. Takže nie ďakujem. Najmenej, čo môže urobiť, je automatické ukladanie do zariadenia, keď je zariadenie online.
Je to dobrá hra, ale vždy, keď sa odhlásim, zažijem návrat a je to frustrujúce, mám pocit, že kvôli tomu návratu len strácam čas
Všetci musia túto hru vyskúšať
Arrow War Rollimängud gxgs
Hra, na ktorú som čakal
Úprimne povedané, páči sa mi hra, ale neuvedomil som si, že po skončení hry ju musím uložiť? Pretože to vrátilo môj pokrok...a nákupy...takže tu sa asi nateraz zastavím.
Ja ☺️
Je to veľmi cool a tak zábavné
Je to naozaj zábavná hra
Najlepšia hra vôbec
Milujem hru kvôli detailom
Nie je to zlé, len nie úžasné.
Získajte päť tak, že si to uľahčíte
Perfect Cream Аркаде izh
Celkovo dobrá hra na odbúranie stresu.
Je to dobrá hra, nemá toľko reklám a je to jednoduchá hra
Je to dobrá hra, ale mohla by potrebovať nejaké vychytávky
Toto sa mi páči
Mám rád hru, peknú hrateľnosť a peknú znovuhrateľnosť, ale mal som problém, že moja hra v náhodných časoch spadla bez akéhokoľvek oneskorenia, ale okrem toho ju milujem a hľadám slovo pre budúce aktualizácie
Guerra de Flechas Juegos de rol wdv
Aktualizácia na poslednú recenziu. Vývojár sa postaral o problémy, ktoré som mal s nákupmi. Uistite sa, že manuálne ukladáte do cloudu, inak by sa pri nákupoch mohol stratiť pokrok
Je to naozaj návykové. Už dlho hľadám podobnú hru. Matt Shea to zahral aj ty
Pozerám reklamy na odmeny, ale nedávajú odmeny.
Našiel som chybu, keď porazím buchot, bude neustále vyskakovať na prihlásenie do Google Play a nezmizne, kým hru neukončím a znova ju neotvorím a všetky ostatné veci sú v poriadku, ale opravte túto chybu
Nenávidím hrateľnosť a ovládanie.
Skvelá obranná hra.