Post by lalastturncachi on Mar 7, 2022 14:22:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo zlato ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator 2022 version ▞▞▞
Oglasi so precej smešni in nenehno je treba zapreti oglase za nakupe. Tudi gledanje oglasov za karkoli je nadležno.
to je zelo dobra igra, vendar naj bo bolj pustolovska
Zaenkrat mi je bilo všeč, saj je precej zanimivo in ni pretežko, a ne prelahko, zato mi je zelo všeč. Všeč so mi majhne zgodbe in podrobnosti so neverjetne, zato sem ga ocenil, vendar imam rahlo motečo težavo. Ne dovoli mi igrati, ves čas piše, da je nekdo prijavljen v moj račun in nihče nima podatkov o mojem računu. Prepričan sem, da me niso vdrli, ker sem brez denarja in ne bom porabil denarja za igro, ki sem jo pravkar začel igrati.
Všeč mi je ta igra, vendar jo prosim popravite. V tej igri je napaka. Ne morem igrati, zelo težko se je premikati, ker se ustavlja
Njegova super igra
Dobra aplikacija za igro. Vendar je postavljeno kot večina. Na koncu boste plačali 200 $ za aplikacijo za 5 $. Samo da pomagam malo hitreje napredovati
zakaj ni multipleyerja v igri se mi zdi, da so bili vsi, a nič
To ni najboljša igra doslej, vendar bi lahko bila boljša.
Bila je dobra igra in je bila nekoliko končana in je delala veliko gradnjo in se zabavala z njo, a od nikoder je šlo na 2 do 30 in tudi jaz nisem mogel ničesar narediti niti narediti ničesar in sem se nekako držal pri tem, ampak drugo iz tega je dobra igra in priporočam.
Odlična igra, a edina slaba stvar je, da lahko narediš samo 2 stvari naenkrat, da lahko delaš 5 stvari hkrati, kar moraš plačati
Omejitev obdelave je res slaba, dokler ne kupim paketa 690inr/8$ in žalostnega dela ne morete shraniti igre, ni mogoče povezati podatkov igre z e-pošto ali Facebookom ali čim drugim
Odlična igra bi ji dala 5 zvezdic, a ko sem popravil generator na otoku radijskega stolpa, ni nič napredovalo. Preprosto se je zataknilo. Brez ciljev, nič v misijah ... Kot zmrznilo. Še vedno lahko potujem itd... Ampak nič več... Kaj se je zgodilo... Nisem dobil denarja za to igro... Za kaj? Zelo razočaran
Odličen ubijalec časa. Mislim, da sem morda prišel do konca razvoja, ker ne vem, kako zgraditi most.
Ta igra je bila odlična, saj je bila le ena pritožba omejena na količino stvari, ki jih lahko naredite naenkrat. Zdaj sploh ni zabavno. ZA IZDELAVO VRVI TRAJE URE! Način, kako uničiti igro z možnostjo biti odličen. Nisem pripravljen porabiti denarja, dokler tega ne popravijo, ČE SE!
Dobra igra, vendar lahko proizvajate samo 2 stvari naenkrat in ne morete kupiti več proizvodnje s kovanci, namesto tega morate kupiti premium
Raft Survival: อยู่รอด บนแพ - Ocean Nomad จำลองสถานการณ์ gde
Všeč mi je aplikacija! Vendar večina od nas v glavni zgodbi nima niti stvari za popravilo letala. Preveč pričakuješ od nas.
Raft Survival: Overlevelse på Flåte - Nomad Simulator autw
Dungelot Shattered Lands Авантуристичке soi
Zakaj je za izdelavo nečesa na androidu potrebnih več zalog? In je manj na iOS-u? to so smeti, te igre so izigrane.
To igro sem igral pred enim letom ... VŠEČ JE. Bil sem v klepetu v razdoru za to in vse. Končno yyyy dobite nov telefon, ga prenesite in nenadoma so 'procesorji' ja res pametni. Igra preživetja in več ur lahko kuhate samo eno kuhano ribo in eno steklenico vode. Želite narediti več? plačati. To me je do konca razočaralo. Da, potrebujejo zaslužek, vendar s paketi, ki se odprejo, ko odprete igro, nam ni treba prisiliti, da plačamo bistveni del igre
raft je zabavna igra, vendar mislim, da bi morala dodati nove stvari, kot so puške in bombe in druge podobne stvari, da bo bolj zabavno in bi morala dodati igralno palico, da lahko krmilna palica gre levo in desno
Igra mi je všeč, vendar odkar sem začel, nisem prejel posodobitve. Mnogi otoki nimajo plena. Obtičem se v bunkerju vsakič, ko vstopim, se vrata ne odprejo, da me spustijo ven. Pri ubijanju ai na drugih splavih je ai oklep običajno znotraj peči in prazna steklenica v dežju, rib v ognju ni mogoče jesti. Veliko napak. Lahko nadaljujem in nadaljujem.
Všeč mi je igra, ko jo lahko naložim. Toda velikokrat se samo izklopi, ko ga poskušam naložiti, takoj po izbiri preživetja in nato nazaj v moj zaganjalnik iger. Zelo frustrirajoče.
Tovorna misija št. 5 na radijskem stolpu ima težavo ... piše, da moram pregledati ozemlje stolpa in da moram aktivirati terminal zunaj vrat, vendar terminala ni. Obtičal sem in igralec se ne more premakniti mimo določene točke znotraj vrat, da bi dejansko prišel do radijskega stolpa. Ne vem, kaj naj naredim, igra ne prikazuje več glavnih misij, potem ko sem odprl vrata. Kaj naj naredim?? Vljudno rešite to težavo
NEVERJETNO!!!!!!!! AMPAK malo zaostaja
ta igra izgleda super, vendar jo lahko nekako popraviš?
Res dobra igra za preživetje, vendar prosim VEČ POSODOBITEV in BOLJŠE grafike
to je odlična igra, ki je sproščujoča za gradnjo in tudi strašljiva zaradi morskih psov
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator உருவகப்படுத்துதல் nul
Igra je na začetku v redu, dokler vam ne dovoli kuhati vode ali loviti hrane, dokler ne odklenete več procesov, ki so popolnoma brez smisla, še posebej, ko je vaš lik tako hitro lačen in žejen, da ga morate odstraniti, zaradi česar je bila igra dolgočasna.
Sprva je bilo dobro, potem pa, ko poskušam vstopiti na letalski otok, me vrže ven.... kako naj pričakujejo, da bom končal svojo pot, če mi ne dovoli vstopiti na otok
Super je zdi se mi kod da gre za preživetje.🤩😍
Igra je zdaj popravljena in spet sem se zabaval. Samo želim si, da bi se vsi otoki odprli in da bi bila napis večja. Ljudje s težavami z očmi težko berejo brez povečevalnega stekla. Prav tako bi rad vedel, kaj označujejo barvne ikone nad otoki.
Res je lepo, a razlog je v tem, da sovražnik ne govori in ne moreš delati mreže, samo počakaj na sovražnika
Všeč mi je ta igra in umetnost je neverjetna, kot tudi stvari v tej igri, edina stvar je, da moraš kupiti nekaj stvari, a poleg tega je neverjetna igra
Igre so dobre, ampak zakaj bi imel način peskovnika, če ne moreš imeti vsega v načinu peskovnika, kar je, kot pravim jaz, da moraš poiskati ali narediti ali dvigniti nivo, da dobiš več stvari in zakaj moraš biti raven 20, bi moral biti zmožen za takojšnjo predvajanje načina peskovnika
Preveč oglasov, kot da ne morem niti začeti igre, več kot 5 oglasov se prikazuje. Preveč hroščev itd, vse to moraš popraviti, nemogoče je igrati, morda bom poskusil pozneje.
Všeč mi je ta igra, vendar moja pot radijskih signalov ni končana. Čakam 30 minut, vendar je nalaganje 0 %, prosim, popravite
Igra je dobra, ker jo je mogoče igrati brez povezave, vendar mi je bila igra že prej všeč, ko vam ni bilo treba skrbeti, da bi izvajali preveč procesov, vendar je 2 preprosto premalo
Rad igram igro, to sem že prej v svoji objavi.. Naučil sem se novih stvari in zdaj mi je všeč igra.. Komaj čakam, da igram več.. Edina stvar, ki mi ni všeč, so pojavna okna za nakup. Res nadležno.
Ta igra je bila zabavna do zadnje posodobitve, zdaj sem obtičal pri glavni nalogi popravljanja mostu in ikona se ne bo pojavila, da bi lahko dodal zaloge za popravilo, tako da ne morem napredovati pri glavni nalogi . Zapravil toliko časa za igranje samo zato, da bi me zataknila napaka
Imel sem nekaj stopnje 30 in telefon se mi je pokvaril, ko sem se prijavil v svoj račun na novem telefonu, ves moj napredek je bil izgubljen in začel sem znova, opravil sem veliko nakupov, vključno z nakupom razširjene igre
To bi bila dobra igra. Razen ne zato, ker boste morali igrati preživetje do stopnje 10, da bi lahko igrali način peskovnika, ampak tudi po tem lahko uporabljate samo tisto, kar ste naredili v preživetju in ne morete komunicirati z nobeno od delovnih miz v peskovnik. Užival bi, če bi lahko uporabil peskovnik, kot bi moral biti nastavljen način peskovnika. In vedno so isti 4 različni 30-sekundni dodatki, ki zganjajo živce. Mogoče vas ne bo motilo, kako je nastavljeno, ampak jaz osebno.
To je precej dobro narejena igra. Mojih nekaj težav je: 1, izrežete, prilagodite postavitev gumbov, in 2, nenehno jecljanje, ko igram igro, nenehno zamrzne za približno pol sekunde vsake pol sekunde. Zelo težko je igrati. Moral sem odstraniti, preden sem si povzročil glavobol, ko sem poskušal nadaljevati z igranjem, popravite in vrnil se bom in ocenil bolje.
Raft Survival: Sopravvivenza su zattera - Nomad Simulazione tlct
Ta aplikacija je ... NAJBOLJŠA ... NEVERJETNA APLIKACIJA. Obseden sem z aplikacijo, ampak ... imam vprašanje o HOJI Je samo malo.. nelogično?..😩👁️👄👁️🤓🤔😳👎🎗️🎀 😬😅
Igra je precej sproščujoča igra preživetja. Ko pa se je posodobil, je bil moj dnevni niz 28 dni izbrisan. Rad bi, da se to popravi, če je mogoče
Prehitro postaneš lačen in količina dodatkov, ki si jih moraš ogledati, je tako moteča in tudi nakupne ponudbe se pojavljajo tolikokrat, medtem ko delaš nekaj pomembnega